reklam
reklam

İzmir’de korkunç olay! 6 aylık hamile annesini 15 yerinden bıçakladı « İzmir Haber TV

20 Nisan 2024 - 18:18

İzmir’de korkunç olay! 6 aylık hamile annesini 15 yerinden bıçakladı

İzmir’de korkunç olay! 6 aylık hamile annesini 15 yerinden bıçakladı
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2022 - 9:19

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 6 aylık hamile E.Y., çıkan tartışma sonrası ilk eşinden olan oğlu Y.A. tarafından 15 yerinden bıçakladı. Kadının hayati tehlikesi devam ederken doktorların çabalarına rağmen bebek kurtarılamadı.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 6 aylık hamile E.Y, ilk eşinden olan oğlu Y.A. ile tartıştı. Çıkan tartışmanın ardından 15 yerinden bıçakla yaralanan 6 aylık hamile E.Y. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

BEBEK KURTARILAMADI

E.Y.’nin tedavisi sürerken, doktorların çabalarına rağmen bebek kurtarılamadı. E.Y.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖZALTINDA

Öte yandan, şüpheli Y.A., suç aleti ile birlikte polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.